Kuten tosiaan tuosta ensimmäisestä kirjoituksesta arvata saattaa, on tämä rouva koittanut varmaan kaikkea laihtuakseen. Enemmän ja vähemmän tosissaan...

Ongelma on tietysti se, että syön muuhunkin kuin nälkääni. Itseasiassa taidan olla aika tavallinen mieliala-, lohtysyöjä, joka keksii helposti syyn, miksi pitää ostaa jotain kivaa ylimääräistä.

Nyt  tuli stoppi lähinnä sen takia, että onnistuin monivuotisessa haaveessani kolmisen viikkoa sitten. Lopetin tupakanpolton! Mutta kuten arvata saattaa, on kolmessa viikossa painoa tullut lisää nelisen kiloa. Ja näillä kiloilla ja perussairauksilla ylipaino on minulle aivan yhtä tappavaa kuin tupakointi...

Olen aikaisemminkin ollut tupakoimatta, pisin tauko oli 7 vuotta. Toisen tyttären syntymän jälkeen taas repesin ja sen jälkeen tupakointia jatkui 20 + kpl / vrk tahtia 7 vuotta.... Lopetusyrityksiä on ollut useita, lääkkeillä, laastareilla, purkalla yms.

Yllätyksekseni tämä kerta olikin nyt helpoin. En nimittäin käyttänyt mitään "poppaskonsteja". Koitan joskus aloittaa omat sivut tuosta tupakka-hommasta, niin ei liikaa veny nämä jutut.